از زمانی که این بحران جهانی یعنی کرونا ویروس در کشور عزیزمون نیزشیوع پیدا کرده و همه ما مجبور شدیم بخاطر پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس و ترس از بیماری خود را محترمانه قرنطینه کنیم و از خیلی از مواردی به ظاهر معمولی و پیش پا افتاده مانند باهم دیگر دست دادن ؛ در کنار هم بودن ؛ همدیگر را در آغوش گرفتن؛ دور هم و در کنار هم بودنها را دیگر انجام نمی دهیم و بالاجبار از آنها دست کشیدیم :
تازه می فهمیم دنیا چقدر کوتاه هست و چقدر ما انسانها از همدیگر غافل بوده و متأسفانه مهمتر از اینها قدر نعمتهای خداوند بزرگ مخصوصاً دو نعمت بزرگ امنیت و سلامتی را قدر نمی دانیم و از آنها غافل هستیم.
توصیه من به عزیزان این است ان شاءالله به محض گذر از این بحران و عادی شدن اوضاع بیایید قدر همدیگر را بیشتر بدانیم و بیشتر در کنار هم و عزیزانمان باشیم و بدانیم که دنیا آنقدر کوچک و زود گذر است که تا چشم به هم زدن به انتهای خط خواهیم رسید .
یک خواهش هم از دوستان دارم در صورت تمایل یک فاتحه ای هم به روح پاک مادر عزیز من و همه درگذشتگان نثار بفرمائید .
باتشکر محسن حسین خانلو
هم ,همدیگر ,قدر ,بدانیم ,گذر ,؛ ,کنار هم ,در کنار ,همدیگر را ,قدر همدیگر ,را بیشتر
درباره این سایت